Arron- Service Centrul specializat in deservirea tehnicii de calcul HP, Canon, Acer, Asus, Apple anunta concurs pentru functia de:

Manager call-centru Chișinău

Ești ambițios și iubești să comunici cu oamenii din jur? Vezi viitorul tău în calitate de operator într-o companie cu potențial mare pe piață? Ești gata să te dezvolți concomitent cu compania noastră? Atunci alătură-te nouă!  

Activînd în compania noastră din prima lună vei primi un salariu fix și motivant, la fel vei putea să-ți organizezi graficul după propria dorință. Nu crezi că este posibil? Da, este! Din prima zi noi te învățăm și te încorporăm într-o echipă puternică. Ce vei primi în schimb? Un exemplu simplu: Irina a primit pe luna martie următorul salariu 8960lei!!!

Cel mai important lucru pentru noi este să cunoști bine să vorbești și să scrii în limba română și rusă,  să ai dorința de a te dezvolta continuu, să iubești să comunici cu clienții noștri, să asimilezi într-un scurt timp informația necesară.

Noi îți oferim o stagiere gratuită efectuată de trainerul nostru Sergiu, la fel echipa noastră te va susține în tot și nu te va lăsa la greu niciodată, vei avea un oficiu comod și cel mai IMPORTANT, poți ajunge la muncă în timp de 3 minute (dacă nu te grăbești) de la monumentul lui Ștefan cel Mare!

SALARIU FULL-TIME! Vei avea un salariu motivant de la 6000 lei la 10000 lei, în dependență de munca efectuată și timpul acordat!
SALARIU PART-TIME! Vei primi un salariu de 5000 de lei, lucrînd de la orele 9:00 pînă la orele 14:00!

Acum îți rămîne doar să-l suni pe Sergiu la numărul de telefon 079299503  sau să expediezi un CV la adresa https://www.arron.md/ , grăbește-te și nu rata șansa de a lucra în cea mai faină companie din Chișinău! :)


moldovajob.md