Angajăm:

Consultant Imobiliar cu sau fară experiență

Candidatul ideal
In primul si in primul rand, nu căutam o persoană cu experientă in domeniul imobiliar, ci o persoană deschisă să invete si să cunoască aspecte noi, sa se dezvolte alaturi de noi, o persoană cu o atitudine proactivă!
Colegul nostru ne dorim sa fie o persoană dedicată muncii sale si care isi doreste venituri peste medie!
* Important: dacă pentru tine este satisfacator sa stai toată ziua intr-un birou si sa primesti lunar un salariu mediocru...ne pare rău, dar nu te incadrezi in echipa noastră de tineri activi!

Descrierea jobului
Cu ce ne ocupăm? E simplu: ne ajutăm clientii sa-si găsească locuintă potrivită, sau biroul/spatiul potrivit necesitatilor lor! Pe scurt, intermediem tranzactiii imobiliare, fie ca e vorba de inchirierea sau de vanzarea/cumpararea unei proprietăti, avand la dispozitie toata logistica necesară reusitei!

Ce-ti putem oferi noi?
*venituri peste medie
*stabilitate;
*mediu de lucru prietenos, competitiv;
*birou; 
*traininguri;
*vă punem la dispozitie toată logistică necesară pentru a reusi alături de noi!
*și multe alte beneficii...noi te asteptăm la un interviu pentru a le descoperi si tu, si pentru a afla mai multe despre lucrurile pe care le putem realiza impreună!

Avem o echipă tanără, puternică si ambitioasă, ce urmareste excelenta in tot ceea ce face, imbinam experienta cu cerintele clientilor si astfel ajungem sa oferim servicii de inaltă calitate.


Candidaţii sunt invitaţi să expedieze CV-ul la adresa hr@chirii.md 


moldovajob.md