Lucru în Chișinău

Caută de lucru după domenii

Despre proiectul Lucru.md

Vladimir Boșneak manager
Salut, numele meu este Vladimir Boșneak, sunt co-fondatorul principalelor proiecte de angajare a personalului din Moldova: Rabota.md, Lucru.md, JobJob și agenției de recrutare Mantis.
Eu și echipa mea știm cum și iubim să facem oamenii mai fericiți, să-i inspirăm în a se dezvolta constant și să-i ajutăm în procesul de căutare a locului de muncă mult visat. De mai bine de 17 ani ne descurcăm de minune îndeplinind această misiune și ne bucurăm mult de fiecare poveste de succes din partea solicitanților noștri. De fiecare scrisoare de mulțumire, și mai ales de la oamenii care, datorită nouă, s-au întors de peste hotarele țării și au reușit să-și găsească un loc de muncă potrivit în Moldova. Ajutorul în procesul de căutarea a unui loc de muncă este pasiunea noastră!
Liderul permanent între proiectele noastre — principalul site de căutare de joburi din Moldova Rabota.md, care înregistrează peste 50 000 (!) accesări pe zi. Comunicarea zilnică cu zeci de candidați și solicitanți de locuri de muncă ne permite să înțelegem nevoile, dorințele acestora, precum și ultimile tendințe de pe piața muncii. Din acest motiv, în anul 2022 am lansat alte noi proiecte: aplicația JobJob și site-ul Lucru.md.
JobJob — aplicație care a devenit un produs logic a celei mai recente tendințe globale de pe piața muncii. Aceasta este prima aplicație de căutarea a locurilor de muncă în Moldova, în care salariul este indicat în toate posturile vacante. Nu mai există "salariul nu este specificat" , "negociabil", "în funcție de rezultatele interviului" — toate acestea aici nu sunt și niciodată nu vor fi! Aici sunt publicate numai posturi vacante cu salarii. Până în prezent, aplicația a fost deja descărcată de peste 20 000 de utilizatori.
Lucru.md — acesta este răspunsul nostru la numeroasele solicitări și rugăminți din partea solicitanților cu privire la oportunitatea de a căuta un job aproape de casă sau în sectoarele din vecinătate ale orașului. Noi am mers și mai departe și, pe lângă oportunitatea de a căuta de muncă în sectoarele și suburbiile Chișinăului, am creat o hartă interactivă a locurilor de muncă în care fiecare solicitant poate acum să se plimbe, să zicem, pe strada Alba Iulia și să vadă posturile vacante existente pe această stradă și pe cele din apropiere.
Astăzi, acest lucru este deosebit de convenabil ca să:
  1. Nu mai pierdeți mult timp în transport dimineața și seara;
  2. Îmbunătățiți echilibrul dintre viața profesională și cea personală, să dedicați mai mult timp familiei, hobby-urilor și odihnei;
  3. Reduceți semnificativ nivelul de stres al angajaților care petrec mai mult de 30 de minute deplasându-se la muncă.
De asemenea, acest lucru va permite solicitanților de joburi să privească dintr-o altă perspectivă posturile vacante din Moldova și, probabil, candidații vor acorda mai multă preferință unui loc de muncă care este mai aproape de casă, pentru unele avantaje aparent nu foarte importante precum confortul intern în detrimentul unei mii de lei în plus la salariu.
Mulțumim mult fiecăruia pentru încredere.
Despre proiectul Lucru.md