În legătura cu extinderea companie suntem în căutare de noi cadre :

Manager lucru clienți

C-O-N-S-U-L-T-Ă!
CĂUTĂM PERSOANE CARE VOR SĂ LUCREZE PENTRU PROGRESUL PERSONAL ȘI SALARIU MOTIVANT!
ARRON te ajută să devii un «Sales manager» de milioane! Corect, de milioane, nu glumim.
Avem nevoie de o persoană, care:

  1. Lucrează pentru rezultat!
  2. Niciodată nu se oprește doar la ceea ce a realizat!
  3. Dorește să se dezvolte activ și să-și îmbunătățească calitățile profesionale!
  4. CEL MAI IMPORTANT - nu se mulțumește cu ceea ce are, dar are tendința de a evolua și a primi banii meritați!

Te primim cu brațele deschise dacă vorbești fluent și scrii corect gramatical în limba română și rusă, vrei un salariu care va fi permanent în creștere, lucrezi pentru rezultat și iubești să comuni!
Dacă ești un începător în acest domeniu - nici o problemă, noi te vom ajuta și îți vom arăta. Te vom consulta în toate etapele comunicării și deservirii clientului.
 
CADOU
Noi prețuim fiecare persoană în parte.Dacă aveți dorința de a lucre și a crește la nivel professional și salarial atunci suntem bucuroși să vă primim în echipa noastră

Stagierea este achitată 
Noi îți oferim un oficiu confortabil și cel mai important, nu trebuie să ne cauți cu GPS-ul în tot orașul :), ne aflăm în centrul Chișinăului și ajungi în 3 minute la oficiu dacă nu te grăbești.
 
Dacă te-a interesat propunerea noastră, contacteaza-ne si te programam la interviu  068474645 sau îndeplinește ancheta https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSflnsqEPEzyn3Qk9tOZGL1Jv4cjyx52bkMx6Lr26fTcRgC3BA/viewform?fbzx=7456807717358377342      sau ne poți trimite emailul tău și noi te vom suna neapărat! :)


moldovajob.md