Angajăm:

Lucru pentru studenți/Vînzători consultanți în magazinul Xiaomi Store

Jobul ideal pentru studenţi

Compania Xiaomi Store este în căutare de vânzători-consultanţi în echipa sa dinamică.

Dacă eşti student şi vrei să îmbini munca cu studiile – Xiaomi Store îţi oferă această oportunitate!

Poţi lucra în timpul tău liber, atunci când nu eşti la studii: de sărbători, în vacanţă, în weekend sau în orice zi a săptămânii, după orele de studii.

Lucrul la Xiaomi Store este un început excelent al carierei tale. Fă un pas înainte. Vino în cea mai bună de reţea de smartphone-uri, accesorii şi dispozitive inteligente şi vinde produsele viitorului chiar azi.

Căştigă bani şi invidiază-te. Îţi propunem un salariu atractiv. Cât câştigă cei mai buni vânzători ai noştri, nu putem scrie aici. Îţi dai seama. E vorba de un salariu cu multe zero-uri.
Obişnuieşte-te să fii primul. Toate produsele noi ale brandului apar mai întâi la noi. Fii primul care atinge un smartphone nou Xiaomi, laptopurile, camerele de acţiune, ochelarii virtuali. În asortimentul nostru şi avem şi alte dispozitive faine, precum: brăţări pentru fitness, produse pentru casa inteligentă, transport electric. Ce zici, îţi plac tehnologiile moderne? Atunci vino rapid în echipa noastră!

Învaţă şi învaţă-i şi pe alţii. Xiaomi Store investeşte în instruirea vânzătorilor săi. Avem master-class-uri cu privire la noile produse şi servicii, seminare şi training-uri ce vizează tehnicile de vânzare, pregătim recenzii video şi materiale de instruire. Salutăm, de asemenea, schimbul de cunoştinţe între colegi. Fii mentor: învaţă tânăra generaţie de vânzători, transmite-le experienţa şi cunoştinţele tale, împărtăşeşte-le secretele. Tu poţi deveni un exemplu demn de urmat pentru ceilalţi.

Permite-ţi ceea, ce pentru alţii este inaccesibil. Colaboratorii noştri beneficiază de preţuri reduse la toate produsele noastre.
Utilizează şi testează din plin. Poţi testa tot ceea ce se vinde în magazinele noastre. Testează noile smartphone-uri, camerele de acţiune şi boxele portabile.

Mergi la serviciu ca la o sărbătoare. Xiaomi Store este o reţea de magazine tare cool. Scuze, dacă o spunem fără modestie. Atragem o atenţie deosebită design-ului din magazinele noastre: mobila, felul de amplasare a produselor în vitrine – o să îţi placă totul. La noi e luminos, cald şi frumos.

Cine lucrează bine – se odihneşte bine. Evenimentele noastre corporative sunt excepţionale. Iarna, ne adunăm cu toţii la petrecerea de Revelion, ne distrăm, ne odihnim, comunicăm şi îi premiem pe cei mai buni.

Fii în formă bună! Lasă într-o parte cămaşele plictisitoare şi cravatele. Vara vei îmbrăca un tricou, iar iarna – o haină caldă cu logo-ul Mi. Iar acum, dacă te-am convins să lucrezi la noi, îţi spunem şi ce aşteptări avem de la tine:
- Să ai aspect fizic prezentabil;
- Să manifeşti interes pentru smartphone-uri, laptopuri, televizoare şi pentru noile tehnologii;
- Să fii sociabil, activ, tacticos, responsabil, orientat spre obţinerea unor rezultate frumoase, să ai capacităţi de învăţare;
- Să cunoşti limbile română şi rusă

Ce zici? Ne transmiţi CV-ul? Managerul nostru HR abia aşteaptă să te cunoască!
Email: hr@xiaomistore.md 
Telefon: 078800724


moldovajob.md