BCR CHIȘINĂU -  INTERNSHIP PROGRAM este o oportunitate excelentă pentru a începe cariera ta în domeniul bancar în calitate de: 

Stagiar

Vei beneficia de un job cu responsabilități reale și vei putea învăța banking în practică. Este șansa ta de a te alătura echipei BCR Chișinău, una din primele bănci cu capital străin care și-a extins afacerile în Republica Moldova.

Descrierea generală a programului

BCR CHIȘINĂU INTERNSHIP PROGRAM oferă participanților posibilitatea de a câștiga primul salariu și de a învăța din practică ce înseamnă banking în toată complexitatea lui. Vei fi încadrat in activitatea unui departament, pentru a vedea cum funcționează o banca din interior si își coordonează activitățile cu alte entități. Vei beneficia de mai multe traininguri pentru a înțelege specificul activității in general, precum si vei avea un mentor care te va ghida in activitatea ta.

Durata programului
• 3-6 luni

Cerințe de participare
• Student / masterand / absolvent al facultății cu profil economic;
• Nota medie generală 8.5 și mai mult, pentru anii de studii;
• Cunoașterea PC (Word, Excel, PowerPoint) la nivel de utilizator avansat;
• Cunoașterea limbii engleze un avantaj;

Cum să te înscrii la program

Persoanele interesate de participare la BCR CHIȘINĂU INTERNSHIP PROGRAM sunt invitate să depună CV, cu indicarea in CV a notei medii pentru anii de studii și o scrisoare de motivare prin email la resurse.umane@bcr.md 

Doar persoanele selectate vor fi contactate pentru testare și interviu.


moldovajob.md