Complex turistic Alpina, statiunea Paltinis, judetul Sibiu angajeaza:

Bucatar - (judetul Sibiu, Romania)

Complex turistic Alpina,statiunea Paltinis,oras Sibiu,angajeaza familii,cupluri sau persoane singure pe termen SCURT(sezonieri),2 luni.Dupa terminarea perioadei cine doreste poate lucra si pe termen lung cu asigurarea permisului de sedere(permis de MUNCA)

.Asiguram acte si intocmirea lor. Oferim cazare,masa (mancare),cheltuieliile aferente cu curatenia (produse curatenie) si salar atractiv. Pe langa salar se ofera procent(bonus suplimentar),la sfarsitul fiecarei luni. Cheltuielile cazare,masa si curatenie in valoare de 400 euro SUNT ASIGURATE DE NOI.

.Pe langa aceasta oferim si salar atractiv conform posturilor de munca:
- bucatar -2000 ron+%
- ajutor in bucatarie,curatenie-1800 ron+%
- ospatari,chelneri-1600ron(+bacsisul sau “ceaiul”cum spun unii)+%
- cameriste,curatenie-1600 ron+%.

SE OFERA SI BONUSURI PENTRU GRUPURILE SPECIALE.
RON=bani romanesti.

Posturile vacante sunt: munca in bucatarie,curatenie camere,camerista,ospatari,chelneri,etc.Deasemenea daca sunt doritori avem posturi vacante si pentru fabrica.

Daca exista SERIOZITATE,gasim de munca pentru oricine.Angajam si persoane fara experienta dar dornice sa invete.Personalul de la noi este din Republica Moldova(inclusiv administratorul).Dorim si cautam DOAR PERSOANE SERIOASE !!!Daca doresti si apreciezi un salar bun,cazarea,masa si cheltuielile de curatenie asigurate si esti o persoana SERIOASA,contacteaza ne.

Ma puteti contacta la 0040720100009,(apel normal,whatapp,viber,telegram sau pe messenger facebook). Numele meu este Cristian Mihai Marinescu-https://www.facebook.com/profile.php?id=100000452403246


moldovajob.md