"Equity Group", este o companie intr-o dezvoltare accelerata, specializata in domeniul IT. Anuntăm deschiderea posturilor vacante pentru:

Manager Vînzări

Candidatul ideal

Candidatul ideal pentru acest job nu are nevoie de experiență în vânzări sau suport clientelă dar are o atitudine pozitivă, se implică 1000% în ceea ce face și este mereu orientat către cerințele clientului și atingerea rezultatelor propuse de companie. Trebuie să ai aptitudinea de a însuși informație nouă rapid, de a te adapta schimbărilor și mereu să ai dorința de a învăța.

Responsabilitatea ta, va fi comunicarea cu clienții la nivel B2B și promovarea serviciilor companiei. Iar pentru a îndeplini aceste cerințe și obiectivele propuse va trebui să înveți serviciile noastre, vei afla mulți termeni noi din domeniul IT și Vînzări, ca mai apoi efectuând apeluri să atragi clienți noi, identificând soluția optimă pentru fiecare. Abilitățile de convingere și vinzare sunt primordiale. Zilnic vei raporta task-urile executate și indicatorii obținuți.

Nu contează vîrsta sau studiile făcute, pentru noi contează ambiția și atitudinea.

Vei face parte dintr-o echipă dinamică, unde mereu învățăm lucruri noi, le facem mai bine pe cele de acum și realizăm idei noi.

Îți va fi în ajutor biblioteca corporativă, training-urile, remunerarea motivantă și bonusurile de performanță.

Dacă te vezi în descrierea dată, dacă crezi că poți face și mai multe, dacă ai potențial de dezvoltare și crezi că vei adăuga valoare echipei noastre, Aplică acum! Expediază CV-ul tău la adresa equitygrouphr@gmail.com 

Descrierea Job-ului
- Contactarea telefonica a clienților și prezentarea serviciilor companiei;
- Introducerea și operarea informațiilor obținute de la clienți în baza de date;
- Realizarea target-ului zilnic de înregistrări;
- Promovarea serviciilor si produselor companiei.

SE OFERA:
- Trainning de specialitate
- Salariu fix + bonusuri în raport cu performanța
- Mediu de lucru placut


moldovajob.md