„WeTrade” S.R.L. este unul dintre cei mai mari operatori ai pieţei de seminţe ale plantelor tehnice, mijloace de protecţie a plantelor, tehnică agricolă şi consultanţă agronomică din Moldova.   

Scopul de bază al companiei „WeTrade” S.R.L. constă în sporirea eficienţei proceselor de producere în agricultură, şi anume prin implementarea tehnologiilor performante de cultivare a culturilor agricole, care permit partenerilor companiei de a obţine recolte mari, asigurând totodată o atitudine grijulie faţă de pământ şi mediu. În prezent compania „WeTrade” S.R.L. colaborează activ cu peste 450 de întreprinderi agricole din Republica Moldova.

În legătură cu creșterea volumului de muncă la depozitul companiei situat in or. VATRA, suntem în căutarea unui nou coleg de serviciu pentru poziția de:

Șofer autocamion

Cerinte:
1. Vârsta – de la 18 ani;
2. Experiența în munca în posture similar – 3-5 ani;
3. Permis de conducere ( cat.B si C)
4. Apt din punct de vedere medical;
5. Responsabilitate și seriozitate.

Responsabilități:
1. Activitate de transportare a mărfii de la depozitul companiei situat în or. VATRA către clientii aflați în regiuni ( raioanele R.Moldova);
2. Asigurarea respectării regulilor de transportare a marfurilor companiei și a integrității mijlocului de transport încredințat;
3. Întocmirea și prezentarea la timp a documentației de transport și de evidență a carburanților etc.

Condiții:
- Angajarea oficială conform prevederilor legale în vigoare;
- Salariul achitat stabil și la timp ( salariu fix si supliment salarial)

Persoanele interesate si care corespund cerintelor mentionate, sunt rugate sa trimita CV-ul pe email-ul – a.ripa@wetrade.md  sau sa telefoneze la numerele indicate mai jos:
Date de contact: 079400989 ( Nicolai) 079404254 (Aurelia)


moldovajob.md