Zenith Media Moldova face parte din Publicis Groupe – un conglomerat publicitar ce activează la nivel global. Suntem în permanentă căutare de talente al căror potențial și importanță să o putem valorifica la maxim. Suntem deschiși să împărtășim experiența noastră atât cu noii angajați, cât și cu clienții noștri, astfel încât, împreună să creăm ceea ce numim o istorie de succes.

Oferim o gamă largă de servicii – construire a strategiei multimedia, plasare publicitate la TV, radio, OOH, digital marketing și raportare. Folosim cea mai modernă și eficientă abordare pentru soluționarea sarcinilor, care duc la realizarea și îmbunătățirea rezultatelor de afaceri pentru Client.

Social Media Manager

Ești creativ, interesat de noile tendințe în publicitate și eşti activ pe reţelele de socializare? Cauți un job unde vei fi apreciat pentru idei inovative? Vreai să lucrezi într-un birou modern, iar la pauză să te plimbi într-un parc frumos amenajat?
Atunci vino la noi!

Noi suntem un grup de agenții de publicitate de talie globală cu reprezentanță în Moldova. Dacă vrei să afli mai multe despre noi, vezi aici: https://www.facebook.com/ZenithMedia.Moldova  
Aceasta este șansa ta să începi o carieră în domeniul publicității. Vei avea ocazia să lucrezi cu unii dintre cei mai mari advertiseri și să înveți de la cei mai buni, într-o echipă de specialiști tineri și talentați.

Ce trebuie să faci:
1. Să creezi concepte de conținut pentru conturile de social media ale advertiserilor
2. Să promovezi postările create prin intermediul Facebook Business Manager
3. Să elaborezi rapoarte lunare cu privire la performanța conturilor
4. Să gestionezi campanii de colaborare cu lideri de opinie locali

Abilități personale:
Creativitate, responsabilitate, determinare și dedicație, dorință și capacitate de a învăța.

Avantajele unui job la noi:
1. Job full-time într-un oficiu amenajat în parcul Valea Trandafirilor.
2. Salariu decent și pachet social din prima zi de lucru.
3. Învățare continuă din contul companiei.
4. Creștere, atât pe plan profesional, cât și financiar.

Așteptăm CV-ul la adresa: Oxana.Gresi@Zenithmedia.MD  
Dacă ai întrebări, sună la +373 68496463


moldovajob.md