12 ani de experiență, peste 800 de colegi în 12 sedii din România, Republica Moldova, Polonia, Bulgaria, Ucraina, Tunisia şi Cipru. Peste 20 de proiecte cu expunere internațională. Partener strategic în training – DARE AcademyMediu multicultural și un zumzăit continuu într-o multitudine de limbi străine: engleză, franceză, italiană, spaniolă, greacă, germană, rusă, turcă, sârbă, croată. Clienți din toate colțurile lumii. 
  
Care este activitatea principală a VEO? Suntem o companie specializată în oferirea de servicii B2B, acoperind o arie largă de domenii în care activează clienţii noştri internaţionali: Comercial, Financiar-Contabil, Resurse Umane, Logistică și Transport, Support și Dezvoltare IT. 

Ce ne definește? PASIUNEA şi IMPLICAREA. Punem aceste ingrediente magice în tot ceea ce facem, iar acest lucru se reflectă nu numai în rezultatele noastre, ci mai ales în activitatea noastră zilnică.

Avem o bază de cunoștințe imensă construită în ultimii 11 ani, pusă la dispoziția ta. Tot ce îți trebuie este dorința de a reuși. Nu te putem ajuta cu asta, dar cu restul ... Da, putem!

Contabil Senior

Candidatul ideal
Dacă responsabilitatea, ambiția și organizarea te definesc, te așteptăm să faci parte dintr-o echipă de succes în cadrul departamentului Financiar – Contabil, la sediul nostru din Chișinău!

Pentru reușită în această misiune este nevoie de:
- Studii în domeniul economic/ contabilitate;
- Minim 2 ani experientă de lucru relevantă în domeniul contabil;
- Cunoștințe solide de contabilitate;
- Cunoștințe de limbă franceză nivel mediu (nivel B1);
- Spirit analitic, atenție la detalii, , maturitate, organizare, orientare spre indentificarea de soluții și capacitate de a lucra în echipă;
- Utilizarea programelor informatice de contabilitate (cunoașterea programului SAP reprezintă un avantaj).

Descrierea jobului

Misiunile tale în calitate de Contabil Senior, vor fi:
- Pregatirea închiderilor lunare: realizarea controlului de conturi, reconciliere bancară, calcul și înregistrare provizioane;
- Întocmirea și transmiterea declarațiilor de TVA și a altor declarații fiscale;
- Realizarea bilanțului anual și a rapoartelor financiare corespunzătoare.

Noi îți oferim:
- formare la nivel internațional;
- pachet care include beneficii salariale și non-financiare;
- reale oportunități de dezvoltare a unei cariere într-un mediu profesionist, alături de o echipă dinamică și de succes;
- interacțiune directă cu partenerii din Franța;
- un loc de munca oficial, sediu modern, situat în centrul orașului;
- vineri tematice și alte activități realizate în baza conceptului "Happy people at work".


moldovajob.md