Angajăm:

Manager relatii cu clientii

Misiune:

Menţine şi dezvoltă relaţia cu clienţii companiei, monitorizând respectarea contractelor, promovând serviciile companiei, urmărind încasarea facturilor şi asigurând stingerea creanţelor şi asigurarea realizării plăţilor de către client în temenele stabilite.

Principalele obligatiuni:
- Menținerea relației cu clienții pe termen lung, prin acordarea de suport si consiliere clienților în utilizarea serviciilor, urmărirea contractelor, negocierea prețurilor, organizarea graficului, etc.
- Dezvoltarea de oferte de marketing/vânzări în scopul lărgirii portofoliului de clienţi şi comunicarea acestora; dezvoltarea de instrumente care să crească gradul de satisfacţie al clienţilor.
- Realizarea de analize periodice a pieţei de profil în vederea indentificării, dezvoltării şi aplicării de proceduri de abordare a clienţilor având ca scop consolidarea relaţiei cu aceştia.
- Urmărirea încasărilor şi realizarea de acţiuni de recuperare a creanţelor în limitele şi în condiţiile stabilite de conducerea societăţii şi realizarea de propuneri care să vizeze îmbunătăţirea relaţiilor cu clienţii.

Conditii minime de competenţă:
- studii superioare (preferabil economice, marketing)
- cursuri specializate în managementul relaţiei cu clienţii
- experienţa în managementul relaţiei cu clienţii - cel puţin 3 ani.

Relaţii organizatorice: se subordonează Directorului General

Detalii – la tel. 069005168.
Candidatii pot trimite CV la email: office@cursuri-it.md 


moldovajob.md