Complex turistic Alpina&Atlanta Inducstrial, Sibiu, angajeaza: 

Personal hotel si fabrica (Romania)

COMPLEX hotelier ALPINA,Sibiu,angajeaza familii,cupluri sau persoane singure pe termen SCURT(sezonieri),3 luni sau pe termen lung cu asigurarea permisului de sedere(permis de MUNCA). Oferim cazare,masa (mancare),cheltuieliile aferente cu curatenia(produse curatenie) si salar atractiv.

Pe langa aceasta oferim si salar atractiv conform posturilor de munca:
-BARMAN si OSPATARI cameriste,curatenie,om de curte,ajutor bucatar, ingrijirea si curatenia spatiu exterior,reparatii,defectiuni.
DEASEMENEA AVEM NEVOIE SI DE MUNCITORI LA FABRICA NOASTRA CARE PRODUCE PROFILE PENTRU RIGIPS,tabla tip tigla,polistiren.Avem nevoie in special de persoane care se pricepe la masina de rectificat,la freza si la strung.

Salariul este intre 1800-2200 ron.

In afara de salar noi suportam cheltuielile de cazare,taxe(apa,curent,energie termica),produse pentru curatenie,mancare(traiul). Cheltuielile reprezinta aproximativ,1200 ron,bani pe care ii achitam tot noi.

Practic salarul este intre 3000-3200 RON.

SE OFERA SI BONUSURI PENTRU GRUPURILE SPECIALE.
IN SEZON (15.06.21-15.09.21), asiguram si % (procent) din vanzari.

Daca exista SERIOZITATE,gasim de munca pentru oricine.Angajam si persoane fara experienta dar dornice sa invete.Personalul de la noi este din Republica Moldova.Dorim si cautam DOAR PERSOANE SERIOASE !!! Daca doresti si apreciezi un salar bun,cazarea,masa si cheltuielile de curatenie asigurate si esti o persoana SERIOASA,contacteaza ne.

Pentru inceput ,trimiteti o scurta prezentare a dumneavoastra apoi eu va voi contacta! Nu mi trimiteti cv uri pe platforma rabota! Rog trimiteti cv urile DIRECT la mine! Va ROG SI INSIST DACA NU SUNTETI SERIOSI SI DE INCREDERE, nu ne contactati !!!!!!!!

Ma puteti contacta la 0040720100009,(apel normal,whatapp,viber,telegram sau pe messenger facebook). Numele meu este Cristian Mihai Marinescu-https://www.facebook.com/profile.php?id=100000452403246  


moldovajob.md