Alătură-te echipei de voluntari ai Inițiativei Împreună Împotriva Covid 19!

Voluntari ai Inițiativei Împreună Împotriva Covid 19

Inițiativa Împreună Împotriva COVID-19 este un grup de voluntari, format la moment din peste 450 de persoane - număr care crește în fiecare zi și lucrează în parteneriat cu Direcția de Asistență Socială a Primăriei mun. Chișinău. 

Până astăzi, peste 1400 de persoane au beneficiat de asistență din partea voluntarilor. Asistență înseamnă ajutor în procurarea produselor alimentare sau medicamentelor. Totodată, unii voluntari au grijă să mențină legătura cu beneficiarii, să vadă ce necesități pot să apară pe parcurs. 

Cum funcționează Inițiativa? 

Voluntarii au creat echipe specializate de preluare a apelurilor de la Linia Verde, conectare a beneficiarilor cu voluntarii, de recrutare și de instruire pentru voluntari, de livrări de produse și medicamente, de parteneriate pentru a găsi produse, transport sau alte lucruri necesare, de comunicare sau de colectare de fonduri. Mulți îndeplinesc mai multe roluri. Toate aceste activități sunt coordonate de 16 coordonatori.

Mai exact este vorba de simpli cetățeni, care, într-o situație excepțională, știu că doar o societate unită poate învinge această pandemie.

Dacă dorești să te alături echipei de voluntari ai Inițiativei Împreună Împotrivă COVID-19, completează formularul aici  http://bit.ly/2WmrIMi. Iar dacă cunoști persoane care au nevoie de ajutor, te rugăm să ne scrii un mesaj pe pagina de facebook https://bit.ly/2QHv8FL sau să ne apelezi la Linia Verde 0 800 00090.

 Puteți face donații directe aici https://bit.ly/39k6D82 și PayPal la adresa impotrivacovid19@gmail.com Inițiativa Împreună Împotriva COVID-19 va transmite rapoartele financiare tuturor celor care donează. Banii sunt gestionați în exclusivitate de voluntari.

Împreună putem depăși această criză!  


moldovajob.md