Compania GlobCom Company / AutoExpert angajează:

Redactor știri AutoExpert

Suntem mereu în mișcare, continuăm să creștem, să evoluăm și încercăm să devenim mai buni, pe zi ce trece. Avem planuri grandioase, idei frumoase de realizat și promisiuni pe care vrem să le onorăm.

În viitorul foarte apropiat, vor putea fi vizibile primile rezultate. Avem însă foarte mult de muncit și nu le putem reuși pe toate de unii singuri. Iată de ce am decis să ne mărim echipa. Vrem să furnizăm mai mult conținut auto, mai divers, atractiv și cel mai important, util cititorilor!

Avem nevoie de tine! Noul redactor de știri auto, în echipa AutoExpert. Aplică pentru postul vacant acum și fii parte a ceea ce vom numi foarte curând - revoluție în lumea site-urilor auto.

Ce avem de oferit? Salariu de la 6000 de lei, grafic flexibil, posibilitatea de a crește și de a tinde spre noi culmi, dezvoltare personală și multe multe altele!

Nu contează facultatea sau diploma! Contează atitudinea, inițiativa, dorința de a munci, pasiunea pentru mașini și cunoașterea acestora în detaliu.

Cum aplici? Ne poți trimite un CV și două articole scrise de tine, pe adresa redacției la hr@autoexpert.md  

Subiectele de știri, vor fi scrise în format doc sau docx, cu un minim de 200 de cuvinte și cu indicarea sursei. Cele mai bune lucrări vor fi selectate pentru interview.


moldovajob.md