Angajăm:

Agent imobiliar cu experiență

Salut, sunt Victor Romanescu, fondatorul companiei imobiliare Romanescu&Co. 

Printr-o coincidență, acum 7 ani am ajuns să lucrez în imobiliare și această întâmplare mi-a desenat o nouă viață și mi-a format o nouă vocație. Datorită studiilor juridice am putut forma ușor un vocabular profesionist în discuțiile cu clienții.

De ce caut un agent imobiliar cu experiență? 

Avem o baza de date de clienți activit cu care trebuie de lucrat acum. De aceea, căutăm pe cine cu experiență care ar putea prelua imediat în lucrul clienții. Nu trebuie de sunat de luat în lucru obiecte, sunt clienți cu care trebuie de lucrat.

De ce Romanescu&Co?

Pentru că am un vis, să fac din Romanescu&Co cea mai bună agenție imobiliară de pe piață, compania la care clienții vor apela cu încredere și fără rezerve. Îmi voi dedica tot timpul pentru a transmite cele mai bune experiențe. Vreau să contribui la spălarea imaginii domeniului imobiliar. Știu sigur că aici poți avea ceea ce ai căutat mult timp, salariu motivant, job dinamic, emoții și drive.

Oferim oficiu prezentabil în centrul orasului, soluții IT profesionale pentru agenți imobiliari, echipă numeroasă și perfecționare continuă.

De la candidat cerem doar:
 • Atitudine pozitivă, seriozitate, punctualitate și ambiție.
 • Disponibilitate pentru un program full-time.


moldovajob.md