O.C.N. „Easy Credit” S.R.L. cea mai reputativă organizație de creditare nebancară din Republica Moldova, anuntă concurs pentru angajare:

Expert-auto

Dacă ești un profesionist și dorești să devii un membru cu drepturi depline al unei echipe de profesioniști adevărați cu oportunități de avansare carieră – acum aveți această șansă. Drept recompensă pentru munca efectuată va fi remunerarea proporțională.

Dacă ești responsabil, disciplinat și activ, aplică CV-ul cu o poză la: hr@easycredit.md    cu specificarea ”Expert-auto” sau apelați: 0 7845 1111. 

Oferim: 
⦁ Pachet social 100% conform CM RM
⦁ Program de muncă: Luni–Vineri, 09:00-18:00
⦁ Salariu atractiv și prime proporțional rezultatelor obținute
⦁ Posibilitate de avansare
⦁ Oficiu modern în centrul capitalei
⦁ Alte facilități 

Scopul postului: Realizeaza rapoartelor de evaluare pentru toate tipurile de bunuri mobile: auto (autoturisme, autovehicule, automobile,)alte bunuri.

Sediul: mun. Chișinău, str. Tighina 49/4

Cerințe:
⦁ Studii tehnice
⦁ O bună experiență în domeniu.Competențe in evaluare pe piata auto.
⦁ Cunoştinţe avansate de aplicare: MS Office, Excel
⦁ Cunoaşterea limbii române și limbii ruse
⦁ Permis auto cat. B

Responsabilități: 

⦁ Planificarea, coordonarea activității
⦁ Prezentarea rapoartelor de activitate , competenta in evaluare pe piata auto,

Mai multe detalii cu privire la activitatea companiei le găsiți pe pagina web: http://ecredit.md    
• Î.C.S. Easy Credit S.R.L. este o societate comercială de microfinanțare înființată la 12 octombrie 2005 ca rezultat al unei investiții străine, directe în Republica Moldova.
• Vasta experiență internațională a asociaților companiei, precum și managementul calificat au dus la progresul constant al companiei, ajungînd să fie una din cele mai mari și renumite organizații de microfinanțare în Republica Moldova.
• Prin Ordinul nr. 1222 din 31.12.2015 al Inspectoratului Fiscal Principal de Stat, Î.C.S. Easy Credit S.R.L. a fost inclusă în lista agenților economici – mari contribuabili ai Republicii Moldova.
• Î.C.S. Easy Credit S.R.L. este operator de date cu caracter personal, cu numărul 0000446, 0000446-001, 0000446-002.
• Conform datelor Comisiei Naționale a Pieței Financiare, Î.C.S. Easy Credit S.R.L., este Lider pe piața organizațiilor de microfinanțare din Republica Moldova, fapt ce se datorează încrederii CLIENȚILOR noștri și a unei munci asidue a ECHIPEI.


moldovajob.md