Hotel Castelnor Romania, Sibiu angajeaza:

Chef Bucatar/Bucatar (Romania)

Cerinte:
• Experienta in domeniu de minim 3,4 ani,
• Persoana responsabila, organizata, capabila sa lucreze in echipa, atenta la detalii,
• Pasiune pentru arta culinara, spirit inovator, in permanenta cautare de gusturi noi,
• Atitudine pozitiva, entuziasta, dinamica,
• Diploma de bucatar.

Conditii:
• Un salariu competitiv, in funcție de nivelul de calificare și experienta,
• Tichete de masa,
• Prime si bonusuri in functie de performanta,
• Oportunitati de training formare profesionala

Responsabilitati:
• Creeaza si executa preparate elaborate, conform comenzilor primite,
• Asigura si verifica calitatea produselor,
• Pregateste preparatele in conformitate cu standardele in vigoare,
• Rigurozitate in regulile de igiena in alimentatia publica,
• Respectarea timpului de executie al preparatelor,
• Asigura implementarea si mentinerea standardelor de pastrare si depozitare a produselor si preparatelor realizate cu respectarea normelor igienico-sanitare in vigoare,
• Verificarea stocului de marfa, a necesarului de aprovizionat, identificarea de furnizori cu potential mai bun, metode de depozitare, inventariere, actualizarea si diversificarea meniului in functie de sezon,
• Pastrarea in bune conditii a ustensilelor si aparaturii,
• Cunostinte de tehnici culinare, procese tehnologice,
• Participarea activa in realizarea comenzilor alaturi de ceilalti colegi,
• Coordonarea intregii echipe.


moldovajob.md