Compania „Carlevana Winery” SRL
anunţă concurs în vederea suplinirii funcţiei de:

Bucătar-șef la restaurant al fabricii de vin

Responsabilităţile principale:
- organizarea, planificarea și coordonarea activității bucătăriei restaurantului;
- constituirea echipei; evaluarea, dezvoltarea și instruirea personalului bucătăriei;
- întocmirea cărților de calculație al bucatelor produse;
- controlul respectării standardelor de cărților de calculație de către personalul bucătăriei restaurantului;
- planificarea strategică și atingerea scopurilor propuse;
- achiziționarea, recepționarea produselor necesare pregătirii bucatelor;
- întocmirea dărilor de seamă specifice postului.

Studii, competenţe, abilităţi:
- experiența în posturi similare de cel puțin 2 ani;
- studii superioare de profil;
- experienţa în domeniul organizării diferitor evenimente;
- bune abilități de operare PC;
- abilități excelente de negociere, comunicativitate;
- motivație înaltă pentru muncă, abilități de lider, perseverență;
- spirit de lucru în echipă;
- deprinderi manageriale.

Calităţi personale:
- creativitate;
- comunicabil;
- spirit de iniţiativă;
- încredere în sine;
- capacitate sporită de muncă;
- orientare către rezultate.

Oferim:
- angajare permanentă;
- timp de muncă deplin;
- pachet social atractiv;
- salariu competitiv, se negociază în mod individual în urma interviului;
- locul de muncă se află în s. Merenii Noi, r-n Anenii Noi.

Selectarea candidaţilor este efectuată în temeiul CV cu fotografie, care se expediază la poşta electronică: igor.carlasuc@carlevana.md 


moldovajob.md