Întreprinderea cu capital străin ”Danube Logistics” S.R.L. - Operatorul și proprietarul Portului International Liber Giurgiulești (www.gifp.md) anunță poziția vacantă de:

Inginer Terminal Petrolier
Cauți job-ul la care ai visat? Ți-l oferim noi într-o companie cu renume, cu salariu bun, oportunități de a crește profesional, experiență excepțională de lucru și colegi entuziasmați de ceea ce fac. Angajații noștri sunt cele mai importante active ale noastre în îndeplinirea angajamentului nostru față de siguranța, serviciul și satisfacția clienților.

Ce căutăm:

Inginerul la Terminal Petrolier cu studii superioare tehnice inginerești, studii în domeniul petrolier va constitui un avantaj, de asemenea este nevoie de:

  • Experiență relevantă de muncă în domeniu;
  • Abilități de organizaționale și de comunicare înalte;
  • Cunoștințe de limba română și rusă, engleza constituie un avantaj;
  • Cunoștințe operare MS Office (Word, Excel). 
Este necesar de cunoscut rețelele tehnologice de lucru a întregului Terminal, sa cunoască instalațiile și utilajele cu care lucrează, să aibă cunoștințe de protecția muncii, securității industriale și mediului pentru zona pe care o deservește, să cunoască caracteristicile produselor pe care le folosește (din punct de vedere al pericolului de incendiu, explozie, nocivitate, etc.). Asigura desfășurarea proceselor de recepționare, depozitare și încărcare a produselor petroliere în/din autocisterne, cazane de cale ferată și transport naval în condiții maxime de securitate conform prevederilor Normelor de securitate.

Ce căutăm:

Oferim un mediu de lucru unic, cu provocări și oportunități. Dacă sunteți un jucător de echipă concentrat pe rezultat productiv, muncitor responsabil și care îmbrățișează un mediu de lucru coeziv, Danube Logistics are o carieră pentru dumneavoastră!
  • salariu stabil și competitiv;
  • pachet social deplin;
  • prânz asigurat;
  • perspectivă de creștere profesională;
  • transport tur-retur pe traseul Cahul - Giurgiulești.
Apreciem interesul tuturor aplicanților, totuși, doar cei selectați pentru un interviu vor fi contactați.

IMPORTANT

Locul de muncă constituie - Portul International Liber Giurgiulești, situat în s. Giurgiulești, r-nul Cahul. Compania asigură cazare la necesitate și transport tur-retur.

Persoanele interesate pot transmite CV-l la adresa poștală: resurse.umane@danlog.md. Informații suplimentare puteți obține la: +(373) 78884030.


moldovajob.md