Angajăm:

Graphic Designer

Bună! „Coloria” își mărește echipa de designeri. Avem nevoie de un graphic designer full time pentru sediul nostru din Chișinău.

CE AȘTEPTĂM DE LA CEL CARE NE VA FI COLEG?
Să facă lumea din jur mai bună și mai frumoasă, să pregătească materialele pentru imprimare, să aducă un suflu nou în designul autohton, să se ocupe de tot ce înseamnă branding corporatist și alte nebunii de genul ăsta, să creeze un design grozav pentru ambalaje.

CUM AI TREBUI SĂ FII PENTRU A NE DEVENI COLEG?
Ne dorim un designer care știe cum e să lucrezi la o agenție de publicitate sau la un studio de design. Dar vom accepta cu drag și tinerii talentați sau liberii profesioniști care se gîndesc să renunțe la libertate în favoarea unui job stabil și a unui birou confortabil.
Căutăm o persoană care știe să deseneze, să macheteze și să retușeze fotografii, care este capabilă să simtă și să înțeleagă tendințele și are putere și talent pentru a fi în pas cu ele.
Vom aprecia punctualitatea ta și capacitatea de a-ți susține în mod calm și argumentat proiectele. Ar fi foarte bine să cunoști limba țării în care trăim și să o poți vorbi corect și coerent (deși nu este o condiție obligatorie).
Și dacă te gîndești să aplici trebuie să știi că e nevoie de un portofoliu cu lucrările pe care le-ai realizat anterior. Nu mai face efortul să aplici dacă nu îl ai!

CÎT VEI PUTEA CÎȘTIGA LA NOI?

  • Suntem dispuși să-ți oferim un salariu 15 000 - 20 000 lei.

CUM SĂ APLICI?
Expediază un mesaj cu informații despre tine și linkul către portofoliul tău la adresa electronică: design@coloria.md. Te așteptăm să ne cunoaștem!


moldovajob.md