Grupul de companii Smile Dent Team are Misiunea de a trata și a ajuta cât mai mulți oameni să obțină o dantură sănătoasă și frumoasă. Avem grija de sănătatea orală a pacienților noștri peste 12 ani În Moldova, unde avem 3 clinici și un laborator dentar, dotat cu cele mai moderne echipamente.
Începând cu august 2020 am început dezvoltarea pe piața din România. In prezent avem clinici la Iasi, București și continuam extinderea.
Clinica noastră oferă tot spectrul de servicii stomatologice: terapie, chirurgie, implantologie, protetică, estetică. Specializarea noastră sunt reabilitările complexe a cavității bucale. Tratăm zilnic peste 50 de pacienți și suntem apreciați de către pacienții noștri pentru calitate, profesionalism și utilizarea celor mai inovative metode și tehnologii.
Avem o echipă mare, inclusiv in vânzări, marketing, suport pacienți, call centru, audit&control, contabil ș.a. si ne extindem în continuare! O mare parte a pacienților noștri sunt italieni, respectiv cunoașterea limbii italiene constituie un mare avantaj. Invităm colegi ambițioși, responsabili și pro activi în echipa noastră!

Stomatolog-terapeut

Clinica Smile dent team, continua extinderea si are nevoie de un stomatolog-terapeut binevoitor cu experienta.

Oferim:

  • remunerare competitiva
  • utilaj de inalta performanta
  • flux continuu de pacienti
  • E posibila colaborarea atit full time, cit si part time.

Aplicati aici https://smiledent.peopleforce.io/careers/31375?preview=1

Pentru a putea evalua mai bine calificarea dvs, rugam respectuos impreuna cu CV sa ne trimiteti citeva poze sau radiografii a ultimelor manopere. Va multumim!

moldovajob.md