Grupul de companii Smile Dent Team are Misiunea de a trata și a ajuta cât mai mulți oameni să obțină o dantură sănătoasă și frumoasă. Avem grija de sănătatea orală a pacienților noștri peste 12 ani În Moldova, unde avem 3 clinici și un laborator dentar, dotat cu cele mai moderne echipamente.
Începând cu august 2020 am început dezvoltarea pe piața din România. In prezent avem clinici la Iasi, București și continuam extinderea.
Clinica noastră oferă tot spectrul de servicii stomatologice: terapie, chirurgie, implantologie, protetică, estetică. Specializarea noastră sunt reabilitările complexe a cavității bucale. Tratăm zilnic peste 50 de pacienți și suntem apreciați de către pacienții noștri pentru calitate, profesionalism și utilizarea celor mai inovative metode și tehnologii.
Avem o echipă mare, inclusiv in vânzări, marketing, suport pacienți, call centru, audit&control, contabil ș.a. si ne extindem în continuare! O mare parte a pacienților noștri sunt italieni, respectiv cunoașterea limbii italiene constituie un mare avantaj. Invităm colegi ambițioși, responsabili și pro activi în echipa noastră!

Tehnician dentar / Designer Exocad

Laboratorul Tehnico Dentar Smile Dent Team LAB este unul din cele mai mari si dotate laboratoare din Moldova. Extindem echipa de design, care are deja 14 designeri si suntem in cautare de specialisti!

Candidatul ideal:

  • poseda cunostinte tehnice si experienta de lucru in Exocad (minim 6 luni)
  • este organizat si disciplinat, capabil sa se incadreze in termenii limita
  • este atent la detalii si deschis spre comunicare

Beneficii:

  • remunerare competitva, in dependenta de performantele personale
  • laborator dotat si modern
  • exocad licentiat si instruire continua
  • tratament stomatologic la preturi speciale;

Trimite CV-ul pe link-ul:
https://smiledent.peopleforce.io/careers/35630


moldovajob.md