Angajăm:

Manager logist junior (begginer)

Ești tânăr, energic și dornic să câștigi bani? Cunoști limba română și rusă, iar comunicarea cu oamenii nu reprezintă o problemă pentru tine? Ei bine, să știi că anume TU ești candidatul potrivit pentru funcția de Manager Logist Junior (Begginer), oferită de compania de logistică “David Trans Logistic”.

Trainerul nostru te va învăța cap-coadă cum stau lucrurile în domeniul transportului internațional de mărfuri, tot ce trebuie să faci tu este să fii atent la detalii și să ai gândire ageră, deoarece tu vei fi cel care vei stabili și vei negocia cu clienții noștri tariful pentru transportarea mărfurilor. Desigur, este vorba de lucru la telefon și calculator, așa că este esențial să te poți folosi de mail, să poți naviga pe net (pe platforme internaționale de transport) și să poți lucra cu programele (Word, Excel și PDF)

Noi suntem conștienți că legendarele registre, în care angajații se semnează la intrarea și ieșirea din birou nu ajută la nimic, așa că nu impunem niciun program de lucru.

Cert este că în acest domeniu venitul este direct proporțional cu timpul acordat și capacitatea ta de focusare. Așa că dacă vrei să ai un câștig bun este foarte important să fii implicat. Deci, totul depinde de tine.

Probabil te-ai prins deja. Noi nu te limităm nici în ceea ce privește timpul tău și nici în privința salariului. Mai mult de atât, pe lângă instruire și ajutor îți oferim număr corporativ cu minute și internet.

Deci, dacă simți că ai putea învăța această meserie, nu ezita să ne trimiți un CV pe: davidtranslogistic@gmail.com


moldovajob.md