JYSK 

Director de Magazin - 15000-18000 lei

În calitate de director de magazin, vei avea responsabilitatea generală pentru unul dintre magazinele noastre JYSK din Chisinau. Aceasta lucru înseamnă că vei fi responsabil de performanța magazinului și te vei asigura că toți clienții noștri vin într-un magazin bine aranjat și întâlnesc angajați perfomanți și motivați.

Pe de o parte, acest lucru implică faptul că va trebui să planifici și să prioritizezi activitățile magazinului tău pentru a optimiza performanța magazinului și pentru a depăși obiectivele acestuia. Trebuie să ne asigurăm că toate produsele sunt disponibile în orice moment, produsele sunt prezentate, prețurile corecte sunt afișate etc.
Pe lângă faptul că joci un rol important pentru vânzările magazinului tău, vei fi responsabil să îndeplinești principiile noastre de Leadership JYSK. A fi Director de Magazin înseamnă că va fi responsabilitatea ta să recrutezi, să pregăteștii, să dezvolți și să motivezi angajații, astfel încât să ai mereu cea mai puternică echipă care să se asigure că depășește așteptările tuturor clienților.

  • Un program de lucru flexibil 4 zile lucratoare/ 2 zile libere
  • Bonus competitiv care rasplateste vanzarile si rezultatele extraordinare de la 15000 lei pina la 18000 lei
  • 20% reducere la produsele JYSK 
  • Cariera in JYSK

VINO ALĂTURI DE NOI CA DIRECTOR MAGAZIN
Întotdeauna căutăm colegi dedicați care să lucreze cu noi și să-și dezvolte abilitățile profesionale și personale.
Alătură-te nouă ca Director de Magazin și descoperă oportunitățile de a îți atinge obiectivele profesionale și personale.


moldovajob.md