Suntem o Academie a Geniilor, un centru de dezvoltare a inteligenței pentru copii, care are scopul să educe super abilități. La cursurile noastre, copii obțin deprinderi utile pentru adaptare armonioasă la dinamica agresivă a schimbărilor cu care se ciocnesc. Noi suntem creați din dragostea pentru copii și respectul pentru educația de calitate, fapt care face diferența.

Profesor (part -time)

Genius Academy, un centru de dezvoltare a inteligenței, caută un profesionist pasionat și implicat să se alăture echipei noastre din or. Chișinău. Aici, copiii cu vârste cuprinse între 4 și 14 ani vor învăța tehnica Soroban și Aritmetica Mentală. Iar cei cu vârsta între 6-12 ani - cursul de Citire Rapidă și Memorare Creativă, deschizându-și astfel drumul către succesul academic și dezvoltarea lor integrală.

Cerințe pentru candidat:

  • Studii în domeniul psihologiei/psihopedagogiei, oferindu-ți expertiza necesară pentru a interacționa și a lucra cu copiii.
  • Cunoașterea fluentă a limbilor română și rusă, pentru a asigura o comunicare eficientă cu copiii și părinții lor.

Calități personale: responsabilitate, amabilitate și, cel mai important, dorința de a crește pe plan profesional, contribuind la succesul și evoluția copiilor noștri.

Ce oferim:

  • Instruire și certificare internațională pentru a-ți dezvolta abilitățile și competențele în domeniul educației și dezvoltării copiilor.
  • Grafic de lucru redus, oferindu-ți echilibru între viața personală și profesională.
  • Salariu motivant, recunoașterea eforturilor și contribuției tale în creșterea și dezvoltarea copiilor noștri.
  • Condiții de muncă la cel mai înalt nivel, oferindu-ți un mediu plăcut și stimulant pentru a-ți desfășura activitatea.

Dacă ești pasionat de educația și dezvoltarea copiilor și îți dorești să faci parte dintr-o echipă dinamică și inspirată, trimite-ne CV-ul tău la adresa de e-mail: hr.geniusacadem@gmail.com.

Vom lua în considerare fiecare candidatură și vom contacta doar persoanele selectate pentru interviu.
Alătură-te echipei Genius Academy și fii parte din misiunea noastră de a contribui la formarea viitorului prin dezvoltarea inteligenței copiilor!
Creează o schimbare semnificativă în viețile lor și în cariera ta!


moldovajob.md